جشن میلاد حضرت امام رضا (ع)، ویژه‌ی اساتید دانشگاه لرستان، یاوران علمی و خانواده‌های آن‌ها برگزار می‌شود

شنبه, 21 خرداد 1401 36
جشن میلاد حضرت امام رضا(ع)، جمعه، 20 خردادماه، ساعت 18 و 30 دقیقه در سالن شهید دانیالی واقع در ساختمان سردار شهید سلیمانی (سایت مرکزی دانشگاه لرستان) برگزار می‌شود. از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و خانواده‌های آن‌ها دعوت می‌شود در این جشن مناسبتی، شرکت کنند. جشن، همراه با برنامه‌های متنوع و ضیافت شام رضوی خواهد بود. از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی تقاضا می‌شود در صورت قطعی بودن حضور، تعداد نفرات اعضای خانواده را به شماره (سامانه) زیر ارسال کنند: 30009900090661 هیئت آل یاسین اساتید و یاوران علمی، معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشحویی دانشگاه لرستان این جشن را برگزار می‌کنند.