نشست هماهنگی برنامه‌های ویژه دانشجویان نو ورود برگزار شد

دوشنبه, 28 شهریور 1401 17
این نشست به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و با حضور مدیران بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان و برخی نمایندگان تشکل‌های دانشجویی همچون شورای صنفی دانشجویان دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد. حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این نشست از همه بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان خواست برنامه‌های ویژه ثبت‌نام و استقبال دانشجویان نو ورود با نهایت دقت و کیفیت، اجرا شوند. دکتر حاتمی‌کن‌کبود، تصریح کرد: «وقتی یک دانشجوی نو ورود به دانشگاه لرستان وارد می‌شود بایستی احساس کند دانشگاه یک محیط مناسب و بانشاط براساس شاخص‌های سبک زندگی ایرانی، اسلامی است». وی بر تقویت همگرایی و هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان باتوجه به بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، تأکید کرد. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «دانشجو براساس آموزه‌های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، یک قشر تحول‌گرا برای پیشرفت کشور است». دکتر حاتمی‌کن‌کبود، بیان کرد: «اینکه مشارکت دانشجویان در برنامه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، مذهبی درون‌دانشگاهی افزایش یابد یک رویکرد و راهبرد اساسی است». گفتنی است در این نشست، مدیران و نیروهای بخش‌های مختلف و نمایندگان برخی تشکل‌های دانشجویی، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را در راستای ارتقای کیفیت برنامه‌های ویژه استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان بیان کردند.