اساتید مشاور کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه لرستان انتخاب شدند

ﺳﻪشنبه, 29 شهریور 1401 22
نشست انتخاب اساتید مشاور کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشجویی دانشگاه لرستان در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد. در این نشست، اساتید براساس علاقه‌مندی‌های خود، به‌عنوان اساتید مشاور کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشجویی دانشگاه لرستان، انتخاب شدند. این کانون‌ها زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان فعالیت می‌کنند. اسامی اساتید و کانون‌ها: دکتر سلمان کریمی (کانون کارآفرینی)، دکتر حمیدرضا متین‌فر (کانون محیط‌زیست)، دکتر حسین حاتمی (کانون کتابخوانی)، دکتر مسعود طاهری‌نیا (کانون هلال‌احمر)، دکتر راضیه کوشکی (کانون نشاط و سلامت)، دکتر زینب کریمی (کانون مهدویت)، دکتر حوریه مرادی (کانون گردشگری)، دکتر فاطمه احمدی (کانون گرافیک محیطی)، دکتر محمد حیاتی (کانون قرآن و عترت)، دکتر علی غلامی‌فر (کانون باستانشناسی)، دکتر شهرام رهنما (کانون جهادی شهید سلیمانی)، دکتر منصوره امیری (کانون فیلم و عکس)، دکتر علی فرمانی (کانون شعر و ادب)، دکتر مهرداد امیری (کانون رسانه).