تقویت همگرایی درون‌سازمانی برای خدمات مطلوب‌تر به دانشجویان نو ورود

پنجشنبه, 14 مهر 1401 40

این نشست، صبح روز چهارشنبه، 6 شهریورماه، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر سیدحسام الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان در سالن جلسات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام و السملمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این نشست بر تقویت همگرایی بین بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان برای ارتقای زیرساخت‌های ارائه خدمات کیفی به دانشجویان نو ورود تأکید کرد.

دکتر سیدحسام الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان درباره چیستی و چرایی این نشست به خبرنگار اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان گفت: «هدف، تقویت همگرایی و همدلی هرچه بیشتر برای ارائه خدمات مطلوب و رفع کمبودهای احتمالی به ویژه با تأکید بر دانشجویان نوورود است».

دکتر حجازی توضیح داد در زمینه اختلالات اینترنتی هم تلاش می‌کنیم در روند ثبت‌نام غیرحضوری دانشجویان نو ورود، مشکل، ایجاد نشود و کاستی‌ها رفع شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد در بخش اسکان دانشجویان نو ورود در سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها) نیز تدابیر اندیشیده شده، تقویت خواهند شد تا دانشجویان و خانواده‌های آنها، نگرانی خاصی در این زمینه نداشته باشند.

گفتنی است در این نشست، اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز مطالبات و برخی مشکلات مربوط به امورات دانشجویان نو ورود را بیان کردند. پیمان شمسی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان است.